ONE-PAN Guera 8.8-M - (17")

Kód: 17929
Neohodnotené
€2 669 –11 %
Snímka obrazovky 2024 02 11 211108
€2 669 –11 % €2 349
info u predajcu
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Dojezd

až 170 km

Dojazd
Kapacita batérie

720 Wh (20 Ah)

Kapacita batérie
Výkon motora

75 Nm

Výkon motora
Počet prevodov

1 x 12

Počet prevodov

Prečo si ho zamilujete

Hľadáte parádny výbavou nabúchaný e-bike? Potom môže byť ONE-PAN-Guera 8.8-M voľbou pre vás. Vezmite ho na vaše výlety prírodou, cestou necestou, po rovinách, cez kopce i na túlanie sa po horách, po miestach, kam ste sa napríklad so svojim bicyklom ešte neodvážili. Nie je načo čakať Šliapnite do pedálov, elektrobicykel Crussis ONE-PAN-Guera 8.8-M s motorom PANASONIC GX Power Plus a so silnejšou batériou je pripravený vyraziť s vami! Pokiaľ by ste napriek tomu zatúžili po modeli s lepšou doplnkovou výbavou (vidlica, motor…), OLI Guera 8.8, e-Guera 9.8 alebo PAN-Guera 9.8.

crussis-horska4

Motor

LCD Display

Vidlica

Batéria

Motor Displej Vidlica Batéria

PANASONIC GX Power Plus 75 Nm

Zažite nový rozmer dobrodružstva na elektrobicykli s motorom PANASONIC GX Power Plus! S krútiacim momentom 75 Nm a extrémne ľahkou hmotnosťou 3,2 kg je tento motor ideálny pre športovú jazdu po horách aj náročné trekové výlety. Bez ohľadu na to, či sa prepletáte lesnými chodníkmi alebo štrkovými cestami, PANASONIC GX Power Plus vám poskytne excelentný výkon a podporu na akomkoľvek povrchu. Vdýchnite svojmu elektrobicyklu život s touto špičkovou technológiou!

 

PANASONIC LCD panel - farebný

Ovládajte svoje elektrobicykel farebným LCD displejom od PANASONIC, umiestneným na ľavej strane riadidiel. Elegantne navrhnutý displej je vybavený USB portom pre pohodlné nabíjanie vášho telefónu. S tromi režimami asistencie – HIGH, STANDARD a ECO – máte kontrolu nad výkonom elektrobicykla. Navyše pri dynamickom režime AUTO reaguje motor na silu, akú šliapete do pedálov, a automaticky prispôsobuje krútiaci moment, poskytujúci vám optimálnu asistenciu v plnom rozsahu výkonu motora. Displej je odolný voči poveternostným podmienkam s certifikáciou IPX5, čo znamená vysokú odolnosť proti vode. Ovládnite svoju jazdu s týmto špičkovým displejom od PANASONIC!

 

ROCKSHOX FS Judy Silver TK Solo Air 27,5"

Doprajte si pohodlnú jazdu so vzduchom tlmenou vidlicou ROCKSHOX FS Judy Silver TK Solo Air 27,5". So zdvihom 100 mm a jednoduchým nastavením tlaku vzduchu sa vidlica ľahko prispôsobí vašej váhe a jazdnému štýlu. Precízne tlmí terénne nárazy a na rovine zostáva stabilný. Pre maximálnu kontrolu môžete jednoducho uzamknúť pruženie priamo z korunky vidlice. S touto vidlicou si užite plynulú a bezstarostnú jazdu v každom teréne!

 

Batéria Samsung 720 Wh (20 Ah)

Srdcom elektrobicykla dodávajúcim energiu do systému je batéria s Li-Ion článkami Samsung 36V / 720 Wh (20 Ah). Batéria je schopná doviezť elektrobicykel na jedno nabitie až do vzdialenosti 170 km. Vždy však samozrejme závisí od profilu trate a spôsobu využitia asistencie.