e-Atland 9.8 M (20")

Kód: 45479
Neohodnotené
Značka: Crussis
€2 919 –18 %
e-Atland 9.8 M (20")
€2 919 –18 % €2 388
Skladom na predajni (1 ks)
Môžeme doručiť do:
23.5.2024

Detailné informácie

Podrobný popis

Dojezd

až 170 km

Dojazd
Kapacita batérie

720 Wh (20 Ah)

Kapacita batérie
Výkon motora

95 Nm

Výkon motora
Počet prevodov

1 x 12

Počet prevodov

Vážený, hľadáte parádny výbavou nabúchaný e-bike? Elektrobicykel Crussis e-Atland sme vyvinuli práve pre vás, pre vaše výlety prírodou, cestou necestou, po rovinách, cez kopce i na túlanie po horách, po miestach, kam ste sa napríklad so svojim bicyklom ešte neodvážili. Nie je načo čakať. Šliapnite do pedálov, elektrobicykel Crussis Largo s motorom Bafang 500 je pripravený vyraziť s vami! Pokiaľ by ste napriek tomu zatúžili po modeli s lepšou doplnkovou výbavou (vidlica, motor…), mrknite na PAN-Largo 8.8-L nebo OLI Largo 8.8, e-Largo 9,8 alebo PAN-Largo 9.8.

crussis-horska4

Motor

LCD Display

Vidlica

Batéria

Motor Displej Vidlica Batéria
BAFANG M500 95 Nm

Elektromotor BAFANG M500 je supervýkonný stredový motor s nominálnym výkonom 250W (max 500W), ktorý skvele balancuje medzi krútiacim momentom a spotrebou, ktorá je pre e-bike vždy kritická. Pre dynamickú jazdu je zásadný krútiaci moment, ten je v prípade tohto motora skutočne vysoký až 95 Nm. Elektromotor Bafang M500 je určený pre elektrobicykle u ktorých je očakávaný športový výkon aj v tom najnáročnejšom teréne, preto sme ním vybavili „deviatkový“ rad našich e-bikov. Pre takto vybavené elektrobicykle tak nie je prekážkou naozaj žiadny terén. Elektromotor je vybavený torzným snímačom sily šliapania. Reguláciu výkonu motora vykonáva riadiaca jednotka, ktorá neustále vyhodnocuje, akou silou jazdec šliape do pedálov. Zjednodušene povedané všetko funguje tak, že čím väčší výkon pri jazde (pri šliapaní do pedálov) vynaložíte, tým viac vám motor pomôže.

 

BAFANG LCD displej - farebný

Prehľadný farebný LCD displej zobrazuje okrem základných informácií týkajúcich sa stavu batérie a aktuálne využívaného stupňa asistencie aj ďalšie údaje týkajúce sa jazdy (rýchlosť, prejdená vzdialenosť ai.). Váš cyklocomputer tak môžete nechať doma, nebudete ho už potrebovať. Displej je ďalej vybavený USB konektorom umožňujúcim dobíjanie mobilných zariadení (telefón, navigácia, osvetlenie ai). Dobíjať svoje zariadenia tak môžete aj mimo civilizácie, čo sa najmä pri dlhších výletoch môže hodiť.

 

ROCKSHOX FS Judy Silver TK Solo Air 27,5"

Doprajte si pohodlnú jazdu so vzduchom tlmenou vidlicou ROCKSHOX FS Judy Silver TK Solo Air 27,5". So zdvihom 100 mm a jednoduchým nastavením tlaku vzduchu sa vidlica ľahko prispôsobí vašej váhe a jazdnému štýlu. Precízne tlmí terénne nárazy a na rovine zostáva stabilný. Pre maximálnu kontrolu môžete jednoducho uzamknúť pruženie priamo z korunky vidlice. S touto vidlicou si užite plynulú a bezstarostnú jazdu v každom teréne!

 

SAMSUNG 720 Wh (20 Ah)

Srdcom elektrobicykla dodávajúcim energiu do systému je batéria s Li-Ion článkami Samsung 36V / 720 Wh (20 Ah). Batéria je schopná doviezť elektrobicykel na jedno nabitie až do vzdialenosti 170 km. Vždy však samozrejme závisí od profilu trate a spôsobu využitia asistencie.